Check afvoereisen via CowTrack

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Check afvoereisen via CowTrack

31-5-2013: 

Door het Productschap Vee en Vlees (PVV) zijn in het kader van de antibioticumwetgeving  eisen gesteld aan rundveebedrijven. Voor bedrijven met vijf of meer runderen geldt dat runderen alleen verhandeld mogen worden als het bedrijf deelneemt aan een erkend kwaliteitssysteem. U kunt eenvoudig checken of u aan de eisen voldoet door bij afvoer een VKI-melding te doen via CowTrack (kies optie ‘gebruiksvee’). Wordt de melding geaccepteerd, dan is alles in orde. Ga voor een VKI-melding via CowTrack naar www.VeeOnline.nl. De toegang tot VeeOnline en de VKI-melding op CowTrack zijn gratis.

Cowtrack

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.