BBP Varken op VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

BBP Varken op VeeOnline

7-5-2013: 

Vanaf vandaag is het bedrijfsbehandelplan (BBP) Varken beschikbaar op VeeOnline. In het BBP kunt u, samen met uw dierenarts, de meest voorkomende aandoeningen en ziektes op het varkensbedrijf vastleggen. Uw dierenarts zet hier per aandoening de door hem of haar voorgestelde behandeling bij. Vervolgens kunt u gemakkelijk een uitdraai maken om in de stal op te hangen (de stalkaart).

Het BBP blijft altijd op VeeOnline staan en is altijd en overal opvraagbaar. Op het moment dat u weer een jaarlijkse controle hebt op het bedrijf, kunt u uw plan gemakkelijk oproepen voor de controlerende instantie. Hetzelfde geldt voor het bedrijfsgezondheidsplan (BGP). Met het invullen van beide plannen voldoet uw aan de wettelijke eisen gesteld door het Productschap. Vraag uw dierenarts naar de mogelijkheden van het online BBP en BGP.

Wist u dat ook uw labuitslagen op VeeOnline staan? Ga naar www.veeonline.nl en log in met uw Z-login. Heeft u nog geen Z-login, dan kunt u die ter plekke aanvragen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.