Alsnog meedoen aan GD Tankmelk IBR?

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Alsnog meedoen aan GD Tankmelk IBR?

30-5-2013: 

Een flink aantal melkveehouders heeft de afgelopen maanden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om eens vrijblijvend het gemak te ervaren van tankmelkonderzoek. Tegen sterk gereduceerd tarief kon de tankmelk onderzocht worden op afweerstoffen tegen het IBR-virus. Op basis van de drie uitslagen die na afloop van het proefabonnement bekend zijn, kan al dan niet besloten worden om aanvullend onderzoek te doen of de gunstige status te blijven bewaken. GD Tankmelk IBR is de meest eenvoudige manier om een vinger aan de pols te houden als het gaat om IBR. Ook is het mogelijk om op deze manier te werken aan een IBR-vrije status.

Heeft u het proefabonnement gemist maar bent u wel benieuwd hoe de situatie rondom IBR is op uw bedrijf? Meld u dan voor 30 juni aan voor GD Tankmelk IBR en ontvang een prachtige gietijzeren koedeurbel cadeau. Kijk op www.ibrvrij.nl voor meer informatie en het verhaal van melkveehouder Gerrit van de Put die na 2 jaar deelname aan GD Tankmelk IBR besloot om het IBR-vrij certificaat aan te vragen. U kunt zich hier aanmelden voor het abonnement.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.