Symposium varkensgezondheidzorg & afscheid Frits Bouwkamp

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Symposium varkensgezondheidzorg & afscheid Frits Bouwkamp

16-4-2013: 

Nieuwe ontwikkelingen in diagnostiek & monitoring. Wat is de betekenis voor de praktijk van de varkensgezondheidzorg?

Op 25 april aanstaande organiseert de GD het symposium varkensgezondheid in Zaal Verploegen te Wijchen. Onderwerpen zijn de recente ontwikkelingen die de praktijk van de varkensgezondheidszorg vooruit kunnen helpen.

Deze dag staat daarnaast in het teken van het afscheid van varkensdierenarts Frits Bouwkamp. Frits heeft 33 jaar bij de afdeling varkensgezondheidszorg van de GD gewerkt. De laatste 10 jaar was hij de spil van de Veekijker Varken, onze vraagbaak voor de praktijk én informatiebron voor de monitoring van de varkensgezondheid in Nederland. Ook speelde Frits een belangrijke rol in dierziektebestrijdingsprogramma’s en bij vele praktijkonderzoeken.

Gelieve aan te melden (met vermelding van het aantal personen) voor 22 april 2013 per telefoon (0570-66 03 39), per e-mail (I.Horsman@gddeventer.com) of per fax t.a.v. I. Horsman (0570-66 04 45).

Klik hier voor het programma.Frits Bouwkamp werkte 33 jaar bij de afdeling varkensgezondheidszorg van de GD.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.