Nieuwsbrief worminfecties bij rundvee

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuwsbrief worminfecties bij rundvee

15-4-2013: 

Om rundveehouders er op te attenderen dat zij in het voorjaar tijdig aandacht besteden aan de preventie en behandeling van worminfecties, ontvangen zij deze maand bij hun kwartaalfactuur van de GD de nieuwsbrief ‘Worminfecties bij rundvee’.

De nieuwsbrief bevat vooral praktische informatie en tips over longwormen, maagdarmwormen en leverbot en geeft ook een overzicht van de gebieden met een relatief hoge infectiedruk. Ook vindt u in de nieuwsbrief  algemene adviezen over vaccineren, veilig weiden en het juiste moment om mest- en of bloedonderzoek te laten doen. De nieuwsbrief is hier te lezen.

Een gericht advies voor het bestrijden van infecties met maagdarm- en longwormen bij jongvee krijgt u door het invullen van onze wormsleutel.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.