Klinische Avonden Rund

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Rund

16-4-2013: 

Begin juni vinden de Klinische Avonden Rund weer plaats. Tijdens deze bijeenkomsten, georganiseerd door de GD, ForFarmers Hendrix en Virbac Nederland, staat dit jaar het thema 'jongvee' centraal.

Als sprekers zijn Jan Lievaart, adjunct senior docent veterinaire epidemiologie aan de Charles Sturt University in Australië, Björn Eussen, dierenarts en secretaris van de FIDIN en Jan Muskens, dierenarts bij de GD uitgenodigd. Hiermee kunnen de deelnemers rekenen op een afwisselende combinatie van actualiteit, intervisie en kennis. Ook is er de gelegenheid om informeel bij te praten met collega’s tijdens een buffet en een borrel.
 
Bijzondere locaties
Voor de Klinische Avonden Rund zijn weer een aantal bijzondere locaties gevonden, waar u, voor aanvang van de lezingen, een demonstratie of rondleiding kunt volgen. Dit jaar is gekozen voor mengvoerfabriek Fabriek Sloten, het laboratorium Denkavit en het landgoed de Barendonk, waar melkvee-opfokbedrijf Barendonk-Holsteins een gloednieuwe jongveestal heeft gebouwd.

De data zijn als volgt:
 
•          Woensdag 5 juni 2013                       Productiebedrijf Sloten B.V., Sloten
•          Donderdag 6 juni 2013                      Laboratoria Denkavit, Voorthuizen
•          Woensdag 12 juni 2013                    Barendonk Holsteins, Beers 
 
Het programma start om 16:30 uur en wordt om 22:30 uur afgesloten met een borrel.

Aanmelden kan hier.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.