BBP Varken in VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

BBP Varken in VeeOnline

29-4-2013: 

Vanaf 7 mei is het bedrijfsbehandelplan (BBP) Varken beschikbaar in VeeOnline. In het BBP kunt u, per UBN, de meest voorkomende aandoeningen en ziektes op het varkensbedrijf vastleggen.

Als dierenarts kunt u in een template de meest gebruikte middelen van uw praktijk vastleggen. Ga naar www.veeonline.nl en log in met uw DAP Contact-inloggegevens. Om een template aan te maken gaat u naar Registratie -> Bedrijfsbehandelplan -> Template beheren -> Varken. Per orgaansysteem kunt u veelvoorkomende aandoeningen en de daarbij door u geadviseerde middelen toevoegen. Het is mogelijk om te kiezen uit een lijst van voorgestelde middelen, gebaseerd op de positieve lijst van het Productschap, maar u kunt ook handmatig een middel opvoeren. Vraag de template later op bij het aanmaken van een nieuw plan bij uw varkenshouder en u kunt direct aan de slag. Eventueel kunt u bedrijfsspecifieke aandoeningen en/of middelen toevoegen.
Het BBP blijft altijd op VeeOnline staan en is altijd en overal opvraagbaar, door u én uw varkenshouders. Op het moment dat zij weer een controle hebben op het bedrijf, kunnen ze hun plan gemakkelijk en snel oproepen voor de controlerende instantie. Hetzelfde geldt voor het bedrijfsgezondheidsplan. Met het invullen van beide plannen voldoet uw varkenshouder aan de wettelijke eisen. Probeer het nu, BGP en BBP Varken zijn in 2013 gratis!

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.