Uitslagen GD Tankmelk Uiergezondheid verbeterd

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Uitslagen GD Tankmelk Uiergezondheid verbeterd

29-3-2013: 

De uitslagen van GD Tankmelk Uiergezondheid zijn verbeterd; sinds 1 maart worden ook het tankcelgetal en het kiemgetal op de uitslag vermeld. Later wordt de uitslag bovendien eenvoudiger weergegeven en wordt het bijbehorend advies meer gericht op praktische managementmaatregelen.
Het op de uitslag vermelde tankcelgetal en kiemgetal zijn gebaseerd op de meest recente gegevens van de zuivel.
Bij een ongunstige uitslag is dankzij een bijgevoegde tabel meteen te zien in welke categorie de oorzaak ligt. In aanvulling daarop kan de veehouder voor elke geselecteerde categorie gerichte managementvragen beantwoorden. Zo kan een duidelijke relatie tussen de TMU-uitslag en de belangrijkste managementmaatregelen gelegd worden.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.