Nieuwe BBP-module in VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuwe BBP-module in VeeOnline

12-3-2013: 

Op woensdag 13 maart komt er een nieuwe BBP-module in VeeOnline beschikbaar en vragen wij u uw oude template om te zetten naar een nieuw template. Hierdoor vindt er een standaardisatie van middelen en aandoeningen plaats vanuit ons medicijnregister. Ook zijn we beter voorbereid op de aansluiting naar praktijkmanagementsystemen. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om zelf stalkaarten op maat samen te stellen. Wij adviseren u om vanuit de nieuwe template te werken. Klik hier voor de korte handleiding

Heeft u 13 maart toch al bezoeken ingepland en komt u niet toe aan de omzetting van de template? U kunt een nieuw Bedrijfsspecifiek Behandelplan opstellen op basis van het laatste definitieve plan. Dit is echter wel meer werk. Kies "nieuw plan op basis van laatste definitieve plan", kies "tussentijds wijzigen", zet het oude plan om naar een nieuw plan (dit gaat op de zelfde manier als bij de template) en sla dit op. Kies vervolgens nogmaals dezelfde knop, kies dan in de popup “nieuw plan op basis van laatste definitieve plan” en verleng voor een jaar. Klik hier voor de uitgebreide handleiding.

Een van de voordelen van de nieuwe module is de koppeling met het medicijnregister (FIDIN). Ook krijgt u de optie om zelf stalkaarten aan te maken; u selecteert hierbij zelf welke middelen u op uw template wilt hebben. Een andere vernieuwing is dat u in de klantenlijst kunt volgen of het BBP al is ondertekend door de veehouder. Lees meer >>

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.