Actie GD IBR-tankmelkabonnement

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Actie GD IBR-tankmelkabonnement

22-2-2013: 

Gedurende het tweede kwartaal van 2013 (april t/m juni) kunnen melkveehouders voor slechts € 44,95 (excl. btw) vrijblijvend kennismaken met het GD IBR-tankmelkabonnement. Wie gebruik maakt van deze actie kan in dezelfde periode gratis het bloed van verwerpers laten onderzoeken op afweerstoffen tegen IBR. Daarnaast ontvangen deelnemers kosteloos de IBR-checklist om risicofactoren op hun bedrijf in beeld te brengen. Deelname aan het IBR-tankmelkabonnement kan ook dienen als opstap naar vrij-certificering.

Na drie maanden wordt het actie-abonnement automatisch stopgezet en na aanmelding hoeven melkveehouders niets meer te doen; de melkmonsters worden automatisch genomen via de RMO.

Meer informatie en aanmelden>>

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.