Vernieuwde BGP-module in VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Vernieuwde BGP-module in VeeOnline

22-1-2013: 

Het is nu nog gemakkelijker om samen met uw dierenarts een nieuw BGP in VeeOnline te maken. De BGP-module is vernieuwd en daardoor gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en informatiever. Een van de verbeteringen is dat bij de aanmaak van een nieuw plan het oude plan automatisch wordt getoond. Handig bij het evalueren. Ook kunt u er nu voor kiezen om de landelijke streefwaarden over te nemen en de dierdagdoseringen automatisch in te laten lezen vanuit MediRund. Bovendien worden de geformuleerde aandachtspunten aan het eind keurig op een rij gezet. Met uw digitale handtekening maakt u het plan direct helemaal af en heeft u er geen omkijken meer naar.

Om uw plannen te bekijken of te ondertekenen gaat u naar www.veeonline.nl.

Meer informatie over VeeOnline.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.