Veeteelt in gesprek met het GD Mineralenteam

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Veeteelt in gesprek met het GD Mineralenteam

17-1-2013: 

Vakblad Veeteelt interviewde GD-dierenarts Jan Muskens en GD-zoötechnisch specialist Sietske Zantinge over het nieuwe tankmelkabonnement van de GD: GD Tankmelk Mineralen. Het interview is hier te lezen.

Met GD Tankmelk Mineralen kunnen melkveehouders sinds 1 januari 2013 snel en eenvoudig een actueel inzicht krijgen in de selenium- en jodiumvoorziening van hun melkvee. Voor meer informatie, zie www.mineralencheck.nl

Het GD Mineraleteam. Van links naar rechts: Dr. Jan Muskens (dierenarts rundvee), ing. Sietske Zantinge (zoötechnisch specialist), dr. Jan Veling (rundveedierenarts) en dr. Guillaume Counotte (toxicoloog).

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.