Mestonderzoek leverbot specifieker en goedkoper

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Mestonderzoek leverbot specifieker en goedkoper

3-1-2013: 

Voor leverbotmestonderzoek is door de GD een nieuwe test ontwikkeld die zeer specifiek het aantal leverboteieren per gram mest weergeeft. De verbetering en aanpassing van de onderzoeksmethode maakt dat het onderzoek een stuk voordeliger kan worden aangeboden (€ 24,- excl. btw en basiskosten). Dit mestonderzoek is vooral zeer geschikt voor onderzoek naar leverbotresistentie.
Mestonderzoek op het moment van behandelen en 2 weken na behandelen, geeft een goed beeld van de aanwezigheid van leverbotresistentie. Een goed onderzoek naar leverbotresistentie kan veel schade en slachtoffers voorkomen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.