GD PlusZorg Extra wordt GD Melkmeesters

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD PlusZorg Extra wordt GD Melkmeesters

31-1-2013: 

GD PlusZorg Extra-leden heten sinds 1 januari 2013 GD Melkmeesters. Behalve de naam is ook de prijs (€ 64,95 (excl. btw) i.p.v. € 129,50) en de inhoud van het lidmaatschap veranderd. Voormalig GD PlusZorg Extra-leden zijn over de details inmiddels per brief geïnformeerd.

Met GD Melkmeesters wil de GD een pakket voorwaarden aanbieden waarbij optimale omstandigheden worden gecreëerd voor het uitwisselen van kennis omtrent diergezondheid. Zo hebben GD Melkmeesters gratis toegang tot de jaarlijkse GD Masterclasses, waarvan in november en december 2012 weer 12 succesvolle edities gehouden zijn. Daarnaast staan de studiegroepen op het punt van beginnen, waarbij maximaal 15 melkveehouders onder leiding van een GD-buitendienstmedewerker op een gastbedrijf de theorie van de GD Masterclasses naar de praktijk vertalen.

Ook krijgen GD Melkmeesters ieder jaar de mogelijkheid om een gratis bepaling te laten doen (bijvoorbeeld éénmalig tankmelkonderzoek op afweerstoffen tegen BVD). Om er voor te zorgen dat de kennis bewaard blijft en snel te raadplegen is, ontvangt iedere GD Melkmeester na afloop van het seizoen de “kenniswijzer”; een bundeling van alle informatie van het afgelopen seizoen, zodat u uw eigen database met diergezondheidsinformatie kunt aanleggen.
Klik hier voor meer informatie.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.