Veel belangstelling voor GD Masterclasses

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Veel belangstelling voor GD Masterclasses

27-11-2012: 

“De trein rijdt en hij rijdt in volle vaart”, aldus GD-marktmanager Henry Visscher na afloop van de vierde GD Masterclass gistermiddag in Alkmaar. “Er is veel belangstelling, ook van de agrarische pers; bij de eerste drie Masterclasses hebben we drie journalisten van drie verschillende vakbladen op bezoek gehad.” De presentaties van GD-dierenartsen Han Hage en Christian Scherpenzeel rond het thema ‘Een nieuwe kijk op medicijngebruik’ zorgden voor veel reacties uit de zaal. “De ontwikkelingen rondom antibioticumgebruik en droogzetten houden de melkveehouders blijkbaar bezig.”
Morgen vindt de vijfde GD Masterclass plaats in het Veenweiden Innovatie Centrum in Zegveld. Behalve uit een theoretisch gedeelte, waarbij veel ruimte is voor vragen en discussie, bestaat deze Masterclass ook uit een praktijkgedeelte op een gastbedrijf. De dag duurt van 09:30 – 16:00.
In totaal houdt de GD 12 Masterclasses door het hele land. Klik hier voor meer informatie & aanmelden.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.