Reglementen GD-programma's Varken aangepast

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Reglementen GD-programma's Varken aangepast

23-11-2012:  Er is een wijziging doorgevoerd in de reglementen van de GD-gezondheidsprogramma’s Varken. Dit betreft de toevoeging van voorwaarden omtrent het aan- en afmelden voor de verschillende programma’s (Pm-plus-vrij Certificering en Schurft-vrij Certificering) en de facturering. Voorheen werd deze regelgeving gecommuniceerd via de algemene voorwaarden van de GD, maar vanaf nu gelden voor elke sector aparte voorwaarden.

Aan de reglementen voor de GD-programma’s Schurft-vrij Certificering en Pm-plus-vrij Certificering zijn nu de volgende voorwaarden toegevoegd:

1. Aan- en afmelden voor een deelname aan het GD-programma kan uitsluitend schriftelijk door het inzenden van een daarvoor bestemd formulier, per post , e-mail of fax naar de afdeling Klanten Contact Administratie van de GD.

2.  De kosten van het abonnement worden eenmaal per kalenderjaar gefactureerd. In het jaar van aanmelding worden de resterende maanden van het lopende kalenderjaar gefactureerd.

3.  De abonnementen lopen tot moment van beëindiging.

4.  De veehouder kan zijn abonnement altijd opzeggen. Opzegging door de varkenshouder kan uitsluitend schriftelijk door middel van een brief , per post, e-mail of fax te sturen naar de afdeling Klanten Contact Administratie van de GD. De beëindiging gaat in op de eerste dag van de volgende maand, na ontvangst van de opzegging door de GD.

5. Na beëindiging zullen reeds betaalde, maar nog niet verstreken, maanden worden terugbetaald.

6. Indien een UBN wordt opgeheven zal de GD de dag waarop de bedrijfsbeëindiging door Ministerie van E L& I aan de GD is doorgegeven beschouwen als de dag waarop het abonnement van dat UBN is beëindigd.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.