Online nascholing paard geaccrediteerd!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Online nascholing paard geaccrediteerd!

22-11-2012: 

Op 23 april was de eerste online nascholing van de GD over bedrijfsgebonden neurologische aandoeningen bij het paard live te volgen op vettalks.nl. Na 23 april is deze cursus vervolgens ‘on demand’ aangeboden via vettalks.nl., dat wil zeggen online te volgen op een moment dat het u uitkomt. Onlangs hebben wij van de Technische Commissie Paard het bericht ontvangen dat deze cursus als allereerste e-learning voor dierenartsen is geaccrediteerd met ½ dagdeel! Alle dierenartsen die de online nascholing live of on demand tot en met de eindtoets hebben gevolgd, hebben recht op dit dagdeel accreditatie en ontvangen hiervan bericht.

Online nascholing alsnog volgen

Maaike Paauwe van de Graafschap Dierenartsen noemde de cursus "Een heel prettige en praktische manier van nascholing. Effectief, duidelijk en helder". Wilt u ook op een prettige en efficiënte manier uw nascholingspunten halen? Volg de cursus dan alsnog on demand, op een moment dat het u uitkomt. Wanneer u inlogt bespreken drie specialisten gedurende 1,5 uur allerlei aspecten van bedrijfsgebonden neurologische aandoeningen bij het paard. Op basis van aansprekende casussen wordt u uitgedaagd om verschillende ziektebeelden van o.a. EHV1 te herkennen en uw kennis bij te spijkeren ten aanzien van symptomen, de bijbehorende diagnostiek en de testen. Na het afronden van de eindtoets wordt uw deelname gemeld bij het VAK en geregistreerd als ½ dagdeel nascholing. De introductieprijs voor de on demand nascholing bedraagt € 25,- excl. BTW. Klik hier om te registreren en alsnog de cursus te volgen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.