Ook aandacht voor selectief droogzetten tijdens melkcafe's

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ook aandacht voor selectief droogzetten tijdens melkcafe's

27-11-2012: 

Het onderzoek selectief droogzetten, dat de GD samen met het UGCN heeft uitgevoerd, wordt niet alleen tijdens de GD Masterclasses in de spotlights gezet, ook tijdens de melkcafé’s van de Melkvee Academie is er volop aandacht voor het onderzoek.
Maandag 26 november vond de eerste van een serie van 11 melkveecafés plaats in De Radstake in Heelweg. GD-uiergezondheidsspecialist Sabine Tijs lichtte het onderzoek selectief droogzetten toe en beantwoordde vragen van aanwezige melkveehouders. Klik hier voor meer informatie en de data van alle melkcafé’s.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.