GD hoofdsponsor GGL-congres

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD hoofdsponsor GGL-congres

12-11-2012: 

De GD is een van de nieuwe hoofdsponsoren van het GGL-congres. Dit jaarlijkse congres voor varkens- en rundveedierenartsen vindt dit jaar plaats op 27 en 28 november. De GD zal op het congres met een stand aanwezig zijn, ook zullen diverse GD-dierenartsen beschikbaar zijn voor eventuele vragen. Het thema van het congres is: Kiezen voor Mens en Dier.

De varkens- en rundveedierenartsen maken deel uit van de Groep Gezondheidszorg Landbouwhuisdieren (GGL), een van de kennisgroepen van de KNMvD. De sponsoring van de GGL/KNMvD past in de lijn waarbij de GD en dierenartsen nauw met elkaar samenwerken op diergezondheidsgebied. Via dit hoofdsponsorschap hoopt de GD een bijdrage te leveren aan de kennisontwikkeling en –deling in 'Diergezondheidsland'. Voor meer informatie over het congres en aanmelden klik hier.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.