Volledige dieridentificatie op inzendformulieren

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Volledige dieridentificatie op inzendformulieren

4-9-2012: 

Voor een goede ontsluiting van (dier)gegevens en bijbehorende onderzoeksresultaten in het  computersysteem VeeOnline is het belangrijk dat de informatie op inzendformulieren volledig en correct is. Een van de zoekfuncties binnen VeeOnline is gebaseerd op de dieridentificatie (volledig levensnummer). Door de meest actuele inzendformulieren te gebruiken (te vinden op DAP contact) en deze formulieren duidelijk en leesbaar in te vullen (inclusief volledige levensnummers) zorgt u ervoor dat de gegevens van de veehouder correct en volledig bij ons bekend zijn. Daarnaast adviseren wij u om voor de certificeringsprogramma’s de voorbedrukte werkopdrachten te gebruiken.  Bij grote inzendingen kunnen wij u ondersteunen met voorbedrukte barcodestickers en bijbehorende stallijst. Deze kunt u telefonisch aanvragen bij GD via 0900-1770.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.