Uitslagen tweede ronde tankmelkonderzoek schmallenbergvirus

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Uitslagen tweede ronde tankmelkonderzoek schmallenbergvirus

26-9-2012: 

Deze week heeft de tweede groep deelnemers aan het tankmelkonderzoek op afweerstoffen tegen schmallenbergvirus de uitslagen per post ontvangen. Het beeld dat uit de uitslagen komt is gelijk aan dat van de eerste ronde: In de tankmelkmonsters van 92% van de bedrijven werden veel afweerstoffen aangetoond, op 6% van de bedrijven zijn weinig afweerstoffen aangetoond en 2% van de deelnemende bedrijven heeft de uitslag “geen afweerstoffen aangetoond” ontvangen.

In de afgelopen twee maanden werd melkveehouders de mogelijkheid geboden om éénmalig tankmelkonderzoek op afweerstoffen tegen het schmallenbergvirus uit te laten voeren. Eind augustus hebben we op deze website de uitslagen van de eerste ronde bekend gemaakt.
Het is nog steeds mogelijk om tankmelkonderzoek op afweerstoffen schmallenbergvirus te laten uitvoeren voor € 19,50 excl. btw en € 9,20 basiskosten.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.