Meld u nu aan voor het seminar 10 jaar diergezondheidsmonitoring voor dierenartsen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Meld u nu aan voor het seminar 10 jaar diergezondheidsmonitoring voor dierenartsen

18-9-2012: 

De diergezondheidsmonitoring in haar huidige vorm beleeft in 2012 haar 10de verjaardag. 10 jaar van werken aan de bewaking en verbetering van diergezondheid in Nederland. Maar ook 10 jaar van aandacht voor volksgezondheid en voedselveiligheid. Dit alles in samenwerking met veel verschillende partijen binnen en buiten de agrarische sector. 

Voldoende reden om stil te staan bij deze tienjarige samenwerking. Dat doen we graag samen met u tijdens het seminar ‘10 jaar diergezondheidsmonitoring’ speciaal voor dierenartsen op dinsdag 13 november 2012 in De Staart te Apeldoorn. Lees verder >>

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.