Vervanging singlesample naalden voor landbouwhuisdieren

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Vervanging singlesample naalden voor landbouwhuisdieren

28-8-2012: 

Per eind augustus 2012 vervangt de GD de korte en lange singlesample naalden voor landbouwhuisdieren door een nieuwe multisample naald (18G x 1.5) VDNAA041 met bijpassende naaldhouder VDNAA042 van Sarstedt. De nieuwe naald ‘met rubber hoesje’ tapt sneller en makkelijker, knoeit niet bij het wisselen van buis en geeft geen etiketvervuiling en contaminatie. U kunt de nieuwe naald op de voor u gebruikelijke wijze bestellen. De naalden worden geleverd in handzame verpakkingen á 14,70 euro per 100 stuks. De naaldhouders kosten 3,00 euro per 100 stuks. Voor gezelschapsdieren blijft de VDNAA019 gehandhaafd.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.