Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Vervanging singlesample naalden voor landbouwhuisdieren

28-8-2012: 

Per eind augustus 2012 vervangt de GD de korte en lange singlesample naalden voor landbouwhuisdieren door een nieuwe multisample naald (18G x 1.5) VDNAA041 met bijpassende naaldhouder VDNAA042 van Sarstedt. De nieuwe naald ‘met rubber hoesje’ tapt sneller en makkelijker, knoeit niet bij het wisselen van buis en geeft geen etiketvervuiling en contaminatie. U kunt de nieuwe naald op de voor u gebruikelijke wijze bestellen. De naalden worden geleverd in handzame verpakkingen á 14,70 euro per 100 stuks. De naaldhouders kosten 3,00 euro per 100 stuks. Voor gezelschapsdieren blijft de VDNAA019 gehandhaafd.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.