GD-dierenarts Piet Vellema geïnterviewd door NOS over uitslagen tankmelkonderzoek schmallenbergvirus

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD-dierenarts Piet Vellema geïnterviewd door NOS over uitslagen tankmelkonderzoek schmallenbergvirus

30-8-2012: 

Vanmorgen heeft GD-dierenarts Piet Vellema de NOS te woord gestaan over de uitslagen van het tankmelkonderzoek van de GD naar schmallenbergvirus. Het fragment is hier te beluisteren.

In de afgelopen twee maanden werd melkveehouders de mogelijkheid geboden om éénmalig tankmelkonderzoek op afweerstoffen tegen het schmallenbergvirus uit te laten voeren.
De eerste veehouders die van deze mogelijkheid gebruik hebben gemaakt, hebben afgelopen weekend de uitslagen per post ontvangen. In de tankmelkmonsters van 92% van de bedrijven werden veel afweerstoffen aangetoond. Lees meer->

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.