Winnaars lasergame bekend

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Winnaars lasergame bekend

10-7-2012: 

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni vond de 13e editie van de Nationale Rundvee Manifestatie (NRM) plaats. Het tweejaarlijkse event, bestaande uit diverse rundveeshows en een vakbeurs, trok dit jaar 10.000 bezoekers (waarvan 10% uit het buitenland) naar de IJsselhallen in Zwolle. Uiteraard gaf ook de GD acte de préséance.

De GD greep de beurs onder andere aan om de nieuwe MALDI-TOF in de schijnwerpers te zetten, waarmee door middel van lasertechniek mastitisverwekkers in tankmelk kunnen worden opgespoord. Bezoekers konden op de stand meedoen aan een spannende lasergame. Na afloop kregen veehouders een gratis monsterpakket voor bacteriologisch onderzoek op melk (BO Melk) en voor de kinderen was er een zomerse GD-strandbal. Hierbij een overzicht van de topscoorders, zij krijgen een heerlijke taart thuis gestuurd!

1. BV Melk: 560 punten
2. Team Giesen: 558 punten
3. Alfred Smits: 550 punten
4. P.L.A.M. v/d Corput: 525 punten
5. M.D. Stouwe: 521 punten
6. W.H. Mekking: 490 punten
7. Marcel Pardijs: 463 punten
8. Jelle Reijenga: 461 punten
9. Arend Veijer: 457 punten
10. Familie Schooltink: 437 punten

Staat u in dit rijtje maar heeft u geen taart ontvangen, laat het ons dan weten; wij hebben niet van iedereen de (volledige) contactgegevens ontvangen!

Volg deze link voor een fotoverslag: http://prezi.com/yb6tiyln2a6c/fotoverslag-nrm-2012/

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.