Tankmelkonderzoek op afweerstoffen tegen schmallenberg

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Tankmelkonderzoek op afweerstoffen tegen schmallenberg

25-7-2012: 

Naast bloedonderzoek bij individuele runderen is het sinds kort ook mogelijk om uw tankmelk te laten testen op afweerstoffen tegen het schmallenbergvirus. Door het laten testen van uw tankmelk, krijgt u inzichtelijk of uw veestapel al dan niet met het virus in aanraking is geweest. Voor slechts € 19,50 excl.btw kunt u uw tankmelk éénmalig laten onderzoeken. Na aanmelding hoeft u verder niets te doen, u ontvangt in september de uitslag. Deze éénmalige deelname verplicht u verder tot niets.

Update 31 augustus 2012: bovengenoemde actie waarbij u zich via deze website kon aanmelden voor 'eenmalig tankmelkonderzoek op afweerstoffen schmallenbergvirus' is per 30 augustus 2012 verlopen. Heeft u niet meegedaan aan de campagne, maar bent u wel benieuwd naar de status op uw bedrijf? Stuur dan in overleg met uw dierenarts een tankmelkmonster naar de GD. De kosten bedragen €19,50 excl.btw en inzendkosten a €9,20.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.