Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Tankmelkonderzoek op afweerstoffen tegen schmallenberg

25-7-2012: 

Naast bloedonderzoek bij individuele runderen is het sinds kort ook mogelijk om uw tankmelk te laten testen op afweerstoffen tegen het schmallenbergvirus. Door het laten testen van uw tankmelk, krijgt u inzichtelijk of uw veestapel al dan niet met het virus in aanraking is geweest. Voor slechts € 19,50 excl.btw kunt u uw tankmelk éénmalig laten onderzoeken. Na aanmelding hoeft u verder niets te doen, u ontvangt in september de uitslag. Deze éénmalige deelname verplicht u verder tot niets.

Update 31 augustus 2012: bovengenoemde actie waarbij u zich via deze website kon aanmelden voor 'eenmalig tankmelkonderzoek op afweerstoffen schmallenbergvirus' is per 30 augustus 2012 verlopen. Heeft u niet meegedaan aan de campagne, maar bent u wel benieuwd naar de status op uw bedrijf? Stuur dan in overleg met uw dierenarts een tankmelkmonster naar de GD. De kosten bedragen €19,50 excl.btw en inzendkosten a €9,20.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.