GD ondersteunt ook vleesveehouder met BGP

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD ondersteunt ook vleesveehouder met BGP

13-6-2012: 

Ook vleesveehouders kunnen terecht bij de GD voor een bedrijfsgezondheidsplan (BGP) en bedrijfsbehandelplan (BBP). Voor deze veehouders, die onlangs een oproep ontvingen van het Productschap Vee en Vlees (PVV) om een BGP en BBP aan te maken, zijn ondersteunende modules beschikbaar via Veeonline.

Via www.VeeOnline.nl is het mogelijk om samen met de dierenartspraktijk, het BGP en BBP snel en eenvoudig digitaal in te vullen en te ondertekenen, waarna ze beschikbaar worden gesteld aan de controlerende instanties. Ruim 9.000 melkveehouders gingen de vleesveehouders hierin al voor.

De GD heeft de expertise in huis om veehouders en dierenartsen snel en professioneel te adviseren en te ondersteunen. Niet alleen als het gaat om het invullen van een BGP en BBP; ook voor vervolgaanpak en monitoring kan men terecht bij de GD. Voor meer informatie en advies over het BGP en BBP kunnen veehouders terecht bij hun dierenarts.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.