Nieuwe website Gezondheidsdienst voor Dieren

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuwe website Gezondheidsdienst voor Dieren

20-2-2012: 

De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) heeft per 20 februari 2012 een nieuwe website. Wie nu www.gddeventer.com bezoekt, ziet onze nieuwe, frisse en overzichtelijke website. Op deze website staat alle informatie over diergezondheid voor dierhouders, dierenartsen en industriële klanten gebruiksvriendelijk en overzichtelijk georganiseerd.

Ingrid De Groot, hoofd Marketing & Communicatie: “Onze website was al enige tijd toe aan vernieuwing. Ik ben zeer blij met de nieuwe website, de informatie is nu heel overzichtelijk georganiseerd en sluit nu beter aan bij de behoeften van de klant. De informatie is gerangschikt per doelgroep. Bent u veehouder, dan krijgt u alle voor u relevante informatie aanboden. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld dierenartsen, farmaceuten of laboratoria.” Reacties op de nieuwe website kunnen achtergelaten worden onder de ‘Contact’-knop op de nieuwe website of via internetredactie@gddeventer.com.  

Over de GD

De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) in Deventer is een innovatieve onderneming die actief is op de Nederlandse markt en een omzet heeft van ongeveer 50 miljoen euro. In opdracht van dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en bedrijfsleven werken circa 400 medewerkers dagelijks aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door het grootste veterinaire laboratorium ter wereld. Hier worden per jaar 4,3 miljoen labbepalingen verricht. Daarnaast beschikt de GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers voor het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek en het ontwikkelen van programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Door deze unieke combinatie van laboratorium, kennis en data kunnen we onze klanten hoogwaardig advies op maat bieden.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.