Ontmoet GD op de Dutch Pork Expo

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ontmoet GD op de Dutch Pork Expo

De Dutch Pork Expo is hét nationale vakevent, voor de varkenshouderij, dat haar oorsprong vindt in de voormalige Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV). Hier wordt u geïnformeerd over en geïnspireerd door actuele thema’s en vraagstukken als verduurzaming, hightech en innovatie, risicomanagement en de kansen en uitdagingen van de arbeidsmarkt. Dutch Pork Expo geeft u essentiële bagage die direct toe te passen is om uw bedrijf toekomstbestendig te maken. 

Ontmoet ons op de beurs!

Maak kennis, beleef, verwerf inzicht en laat je inspireren door onze experts! In de GD-stand gaan we graag met u in gesprek over varkensgezondheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?

We ontmoeten u graag persoonlijk en nodigen u van harte uit op stand H111!

Wilt u de Pork Expo bezoeken?

De Dutch Pork Expo vindt plaats op dinsdag 26 en woensdag 27 januari 2021 in de Evenementenhal Venray. Als relatie van GD kunnen we u kosteloos een toegangsbewijs aanbieden. Hiervoor kunt u zich registreren via dit formulier

E-ticket aanvragen

dutch pork expo

Meer informatie over de Dutch Pork Expo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.