Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2019

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2019

"Met ruim 400 exposanten is RMV Hardenberg de beurs waar u in korte tijd, gemakkelijk en dichtbij, alle kanjers van de branche ontmoet. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechiek, stalinrichting, stallenbouw en voeding komen aan de orde. Naast de exposanten vindt u een programma met inspiratie en kennis met de focus op de behoeftes binnen uw bedrijf met o.a. onderwerpen als precisiebemesting en innovaties."

Tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg (29 t/m 31 oktober) staat de GD-stand in het teken van klauwen. Hier kunt u met ons in gesprek over o.a. klauwgezondheid. Alles loopt immers lekkerder met sterke klauwen. Voor de moedige standbezoekers is er een uitdaging om de kracht van hun eigen beenwerk te testen. 

U vindt ons op standnummer 537, en u ontvangt een gratis GD flesopener. Proost op 100 jaar GD!

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.