Praktijkbijeenkomst Bacteriologie

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Praktijkbijeenkomst Bacteriologie

Voor dierenartsen en assistenten die deelnemen aan de rondzending (PTS) rund, organiseren wij de praktijkbijeenkomst Bacteriologie op 2 september van 14.00 tot 18.30 uur.

Annet Heuvelink, GD, en Kees Veldman, WBVR, bespreken de laatste uitkomsten van de rondzendingen ‘Identicatie bacteriestammen’ en ‘Antibioticumgevoeligheidsbepaling bacteriestammen rundvee’. Vervolgens neemt Christian Scherpenzeel van GD u mee in de meest recente inzichten op het gebied van mastitisonderzoek en wat daarbij relevant is voor de praktijk. Het theoretische gedeelte wordt afgesloten met een interactieve sessie en vragenrubriek over bacteriologie en uiergezondheid in de praktijk. Om nog meer routine/ervaring te krijgen in het beoordelen van mastitismonsters en opvallende zaken op de plaat te leren herkennen bespreken we onder meer de (door u zelf meegebrachte) moeilijk te interpreteren platen in het laboratorium.

De kosten voor deze bijeenkomst zijn 495 euro.

Aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.