Nationale Rundvee Manifestatie (NRM)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nationale Rundvee Manifestatie (NRM)

Tijdens de Nationale Rundvee Manifestatie (NRM) presenteren veehouders en organisaties uit de zuivelsector hun resultaten op het gebied van gezonde en duurzame bedrijfsvoering. Naast de toonaangevende koeienshow biedt de NRM ook een uitgebreide vakbeurs, waar GD aanwezig is met een stand.

Onze stand staat dit jaar in het teken van klauwgezondheid. Komt u ook langs voor een gesprek met één van onze medewerkers, de beursaanbieding voor Klauwgezondheid Tankmelk, of om een gratis paar GD-werkhandschoenen op te halen? U vindt de GD stand tegenover het Koel-plein, op standnummer 125.

De zestiende editie wordt gehouden op 28 en 29 juni 2019, in de IJsselhallen in Zwolle.

Vind meer informatie over de NRM

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.