VeeKompas Themasymposium najaar, in Utrecht

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

VeeKompas Themasymposium najaar, in Utrecht

Het symposium, speciaal voor dierenartsen, heeft als thema: 'Weerstand monitoren en versterken, luchtweginfecties succesvol aanpakken door protocollair werken'. Het themasymposium is onderdeel van VeeKompas.

Optimale diergezondheid is voor melkveehouders meer dan ooit een voorwaarde om te kunnen produceren en met steeds grotere koppels dieren het risico te managen van bijvoorbeeld toekomstige melkprijsschommelingen. Voor een optimale diergezondheid spelen een goede weerstand van de dieren en het beheersen van infectieziekten een sleutelpositie en neemt het belang van protocollair werken toe. Dit biedt kansen om in uw rol als veterinair adviseur uw toegevoegde waarde voor uw melkveehouders verder te concretiseren. Tijdens de VeeKompas-themasymposia inspireren we u graag met gedreven sprekers, praktische casussen en ruim tijd voor interactie.

Meld u aan

Programma

12.30 - 13.00 uur  Inloop met broodjes 
13.00 - 13.10 uur  Ontvangst en welkom door dagvoorzitter Jan Veling (GD) 
13.10 - 14.25 uur  Weerstand monitoren en versterken - uitkomsten project “Weerbaar vee” door Sanne Carp (GD)

Pauze
14.45 – 16.00 uur  Luchtweginfecties succesvol aanpakken door protocollair werken door Bart Pardon (Universiteit Gent)
16.00 – 16.45 uur Actualiteiten Veekijker door Menno Holzhauer (GD)
16.45 uur 
Evaluatie middagprogramma 
17.00 uur  Einde middagprogramma 

Voor VeeKompasdeelnemers is het symposium gratis. Wilt u als niet-abonnee eenmalig deelnemen aan een themasymposium? Dan betaalt u 275 euro (exclusief btw) per persoon. Het symposium vindt plaats op 30 september bij de Faculteit Diergeneeskunde, in Utrecht. Naast de bijeenkomst in Utrecht zijn er ook bijeenkomsten in Deventer (16 september), Berkel Enschot (17 september) en Goutum (29 september).

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.