Fit in de transitieperiode, in Joure

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Fit in de transitieperiode, in Joure

Dit najaar organiseert het FIT Team van GD opnieuw drie bijeenkomsten rond diergezondheid en voeding, speciaal voor voeradviseurs en dierenartsen. Het thema is dit keer: ‘Fit in de transitieperiode’. Onder andere Saskia van der Drift zal vanuit haar rol binnen de afdeling Research en Development haar visie geven op het ontstaan van gezondheidsproblemen tijdens de transitieperiode. Ook zal zij ingaan op de mogelijkheden die er zijn om de transitieperiode te monitoren, waardoor problemen rond afkalven kunnen worden voorkomen. U bent van harte welkom om met ons van gedachten te wisselen!
21 september 2015 wordt de bijeenkomst georganiseerd in Joure bij Partycentrum en Zalencentrum ’t Haske. Daarnaast zijn er ook bijeenkomsten in Oirschot (1 oktober) en in Deventer (6 oktober)Meld u direct aan

Programma

13.00 – 13.30 uur  Ontvangst met koffie en thee
13.30 – 13.45 uur  Welkom door dagvoorzitter
Dr. Jan Veling, specialist rundergezondheid bij GD
13.45 – 14.30 uur  De energie- en eiwitbalans in de transitieperiode: houdt u het in de gaten?
Dr. Saskia van der Drift, onderzoeker R&D bij GD
14.30 – 14.45 uur  Pauze 
14.45 – 15.30 uur  Actualiteiten rond mineralen: een compleet beeld van het melkveebedrijf.
Dr. Guillaume Counotte, veterinair toxicoloog bij GD 
15.30 – 15.45 uur  Afsluiting door Jan Veling 
FIT

B 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.