Cursus Bigvitaliteit voor adviseurs

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Cursus Bigvitaliteit voor adviseurs

Toenemende toomgroottes door genetische vooruitgang en door goed voer. Een ontwikkeling die niet nieuw is, maar zeker aandacht behoeft. De focus komt hierdoor steeds meer te liggen op de vitaliteit van de geboren biggen. Bent u dierenarts, of adviseert u de varkenshouder vanuit een andere rol? Dan wilt u hierover uiteraard goed advies kunnen uitbrengen.

Vragen die hierbij spelen, zijn: wat zijn de risicofactoren, hoe draagt management bij aan vitale biggen, wat te doen bij gezondheidsproblemen zoals diarree en hoe kan diagnostiek helpen bij het verbeteren van de bigvitaliteit? Zowel qua economisch rendement als qua diergezondheid is bigvitaliteit een onderwerp om u in te verdiepen. Daarom organiseert GD Academy de cursus Bigvitaliteit voor adviseurs. 

De cursus wordt op dinsdag 30 januari van 13.00 tot 20.00 uur bij GD in Deventer gehouden inclusief dinerbuffet. De cursus wordt aangemeld voor accreditatie. 

Meer informatie & aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.