Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.
  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid
Volg ons op...

Masterclass Uiergezondheid

Een goede uiergezondheid loont meer dan ooit. Het zorgt voor fittere koeien, een lager antibioticumgebruik en voor méér melk. Rundveedierenartsen kunnen een enorm waardevolle bijdrage leveren aan het verbeteren van de uiergezondheid op het melkveebedrijf. Hoe kunt u uw bedrijfsbegeleiding hierbij optimaal inzetten? 

Tijdens de Masterclass Uiergezondheid benaderen Christian Scherpenzeel (GD), Gerben de Jong (CRV), Hans van Miltenburg (GD), Sofie Piepers (universiteit Gent) en Maria Groot (RIKILT) de aanpak en preventie van mastitis vanuit verschillende invalshoeken. 

Bovendien ontvangt u alle actuele kennis rondom uiergezondheid gebundeld in een spiksplinternieuw Handboek Uiergezondheid Rund, geschreven door dagvoorzitter Theo Lam en Sarne De Vliegher.

Meer info en aanmelden


Op 20 oktober 2017 hebben Sarne De Vliegher en Theo Lam het Handboek Uiergezondheid Rund uitgebracht. Bezoekers aan de masterclass ontvangen allemaal een exemplaar.

Theo Lam, GD en UU

Debora Smits, GD


Gerben de Jong, CRV


Hans Miltenburg, GD
 
Sofie Piepers, Ghent University