Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.
  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid
Volg ons op...

RMV Gorinchem

Komt u ook naar de RMV Gorinchem? Dan is een bezoekje aan de GD-stand zeker de moeite waard. Onder het motto “Goed water, gezonde koeien” dagen wij u onder andere uit voor een heus “Oudhollansch” waterspel en krijgt u op onze stand tegen inlevering van onderstaande bon het enige echte GD Waterglas! Wij vertellen u natuurlijk graag meer over de wateronderzoeken van GD, uiteraard kunt u ook met al uw andere vragen over diergezondheid bij ons terecht. Welkom op onze stand!

De RMV Gorinchem vindt plaats van 28 - 30 november in Evenementenhal Gorinchem. U vindt ons op stand 196!