Masterclass Water in Saasveld

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Masterclass Water in Saasveld

‘Goed water. Gezonde koeien.’ Onder dat motto organiseert GD Academy op maandagmiddag 13 november een masterclass in Saasveld, speciaal voor melkveehouders. U bent van harte welkom!

Goed en voldoende drinkwater is een belangrijke voorwaarde voor vitale koeien en een essentieel onderdeel van gezonde voeding. Een koe vreet immers minder als zij een matige of slechte kwaliteit water tot haar beschikking heeft. Om ervoor te zorgen dat een koe voldoende water opneemt, is het belangrijk dat het water smakelijk, beschikbaar en van goede kwaliteit is.

Tijdens de masterclass zal Sanne Carp - van Dijken of Patty Penterman, dierenartsen bij GD en deskundig op het gebied van veedrinkwater, ingaan op het belang van goed en voldoende drinkwater voor de gezondheid van uw koeien. Wanneer is het water goed? En hoe weet je het als het niet goed is? En wat doe je dan? 
Toine van Erp, zoötechnisch specialist bij GD, vertelt in de tweede helft van de masterclass meer over de technische kant van de watervoorziening: hoe zorgt u ervoor dat het water altijd schoon en voldoende in de drinkbakken aanwezig is? Doel van de masterclass is dat u aan het eind van de middag of avond naar huis gaat met bruikbare tips en adviezen waar u direct iets mee kunt op uw bedrijf.

De Masterclass Water is een onderdeel van GD Melkmeesters en wordt in het najaar van 2017 op 12 locaties in het land gehouden. Deelnemers aan GD Melkmeesters bezoeken de masterclass kosteloos. Niet-deelnemers betalen eenmalig 24,95 euro (excl. btw).

Bekijk de data en locaties en meld u aan

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.