Bijeenkomst PTS Rund en Varken

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Bijeenkomst PTS Rund en Varken

Op 29 november organiseert GD van 15.00 tot 19.00 uur een bijeenkomst voor deelnemers aan de PTS voor rund en varken. Tijdens het eerste deel van de middag (15.00-17.00 uur) worden de resultaten van de rondzending teruggekoppeld en wordt u bijgepraat over de actualiteiten van beide sectoren. 

In het tweede deel (17.15-19.00 uur), dat in het laboratorium van GD plaatsvindt, beoordelen we de moeilijk te interpreteren platen uit de deelnemende praktijken. Neem dus vooral uw eigen platen mee! 

Meld u nu aan

Let op voor het laboratoriumonderdeel zijn er per sector maximaal twintig plekken beschikbaar. Deelname aan dit onderdeel is op volgorde van aanmelding.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.