Nationale Vleesvee Manifestatie (NVM)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nationale Vleesvee Manifestatie (NVM)

De Nationale Vleesvee Manifestatie (NVM) in Zwolle wordt dit jaar gehouden op 14 oktober. Het is alweer de vierde editie van dit evenement, waar vrijwel alle vleesveerassen in Nederland zijn vertegenwoordigd. De tweejaarlijkse keuring wordt  georganiseerd door de Federatie Vleesveestamboeken Nederland (FVN). GD is een van de sponsoren.
Naast de keuringen kunt u ook een bezoek brengen aan de vakbeurs. Op de stand van GD staan IBR en BVD in de schijnwerpers. Uiteraard kunt u ook met al uw andere vragen over diergezondheid bij ons terecht. Welkom op onze stand!
Meer informatie: www.vleesveestamboeken.nl

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.