Bijeenkomst voeding & uiergezondheid voor rundveedierenartsen (Oirschot)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Bijeenkomst voeding & uiergezondheid voor rundveedierenartsen (Oirschot)

Op 16 juni organiseert GD in ’t Zand Brabants Gastvrij in Oirschot een bijeenkomst rondom voeding en uiergezondheid, speciaal bedoeld voor rundveedierenartsen. In het eerste deel van de middag staat biest(management) centraal en praten we u graag bij over de resultaten van een interessante pilot van ForFarmers en GD. Daarna bespreken we verschillende gevoeligheidstesten op het gebied van uiergezondheid, met aandacht voor de kansen die het Bedrijfsantibiogram Mastitis biedt. We sluiten af met een praktisch verhaal over boxbedekking en uiergezondheid.  

Wanneer: 16 juni
Waar: ’t Zand Brabants Gastvrij in Oirschot 
Tijd: 12:30 - 16:00
Kosten: Deelname is kosteloos, maar vol is vol.

Klik hier om het complete programma te bekijken

Meld u aan


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.