Klinische Avonden Paard

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Paard

Gezondheidsdienst voor Dieren, PAVO en Virbac organiseren op 7, 8 en 9 februari 2017 voor de elfde keer de Klinische Avonden Paard 2017. 

Voor deze avonden hebben we weer een aantal inspirerende internationale sprekers gevonden. 
Drs. Esmee Smiet zal een praktisch verhaal houden met als titel ‘Wat te doen & wat te laten met een ziek veulen in de eerstelijnspraktijk?’ Dr. Andrea Ellis geeft inzichten over voeding met haar lezing ‘Nutritional Management of PPID and EMS horses’.  Tot slot geeft Carolien Staal u handvatten om uw praktijk met weinig budget goed zichtbaar maken bij klanten. 

Voor de Klinische Avonden Paard hebben we weer inspirerende locaties gevonden. Tijdens de nascholing is er gelegenheid om de locatie te bezichtigen. Aansluitend kunt u genieten van het, inmiddels traditionele, stamppotbuffet. De Avonden worden gehouden op:

7 februari bij Epplejeck in Drachten
8 februari bij Dressuurstal van Baalen in Brakel 
9 februari  bij Stal Roelofsen in Raalte

De kosten voor deze middag/avond zijn slechts € 55,- p.p. incl. btw. Schrijf nu digitaal in op https://www.icovet.nl/partners-agenda. Uiteraard is er formele accreditatie aangevraagd bij zowel PE-veterinair als het CPD.

De Groep Geneeskunde Paard zal de Klinische Avonden Paard 2017 ondersteunen. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.