Tandheelkundig Symposium 2017

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Tandheelkundig Symposium 2017

Als opwarmer voor de ‘Maand van de Gebitsverzorging’ wordt op zaterdag 28 januari 2017 van 8.30 tot 16.00 uur het jaarlijkse Tandheelkundige Symposium georganiseerd voor zowel veterinairen als paraveterinairen.

Veterinair

Als onderdeel van het Tandheelkundig Symposium zal het 12de symposium van de Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde plaatsvinden. Voor de dierenartsen zijn er praktische en informatieve lezingen rondom hygiëne van de werkplek, endodontie & orthodontie en dentale röntgenologie, verzorgd door meerdere gerenommeerde gastsprekers uit binnen en buitenland. In de middag sluit het veterinaire programma gepast af met een verrassende kijk in de humane orthodontie.

Paraveterinair

De lezingen kenmerken zich door hun praktische opzet en toepasbaarheid in de praktijk. De informatieve lezingen gaan in de ochtend over optimale zorg rondom de anesthesie bij konijnen en cavia’s, de hygiëne voor patiënt en het team, het maken van de perfecte dentale röntgenfoto en het belang van ‘care & maintenance‘ van de apparatuur waar je mee werkt.
Het middagprogramma is gevuld met praktische tips en voorbeelden over optimale communicatie met de huisdiereigenaar zodra deze de praktijk
binnenloopt. De middag wordt afgesloten met een lezing over feiten en fictie van de mondgezondheid bij hond en kat.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.