Masterclass Topklauwen voor Topsporters in Raalte

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Masterclass Topklauwen voor Topsporters in Raalte

Op donderdagavond 8 december vindt de masterclass Topklauwen voor topsporters plaats in Raalte. De masterclass is een onderdeel van GD Melkmeesters en vindt plaats op 12 locaties door heel het land. Melkmeesters bezoeken de masterclass kosteloos, niet-Melkmeesters betalen eenmalig 24,95 euro (excl. btw).

Een goede klauwgezondheid is een essentiële basis voor een gezonde, fitte melkveestapel. Koeien zijn immers letterlijk en figuurlijk afhankelijk van hun benen en klauwen om zich goed staande te kunnen houden. Hoe houdt u het beenwerk van uw topsporters optimaal? 

Meer informatie en aanmeldenOude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.