RMV Gorinchem

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

RMV Gorinchem

Zoals elk jaar is GD weer aanwezig op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Gorinchem. De beurs wordt gehouden op 22, 23 en 24 november, elke dag van 13:00 - 22:00. U bent van harte welkom op onze stand! We staan op standnummer 202.

Gezonde voeding, vitale koeien. Dat is het thema op de GD-stand dit jaar. Hierbij zetten we de Mineralencheck in de schijnwerpers. De Mineralencheck geeft via tankmelkonderzoek inzicht in wat uw melkkoeien daadwerkelijk opnemen aan jodium, zink, selenium en koper. Wij praten u graag bij over dit unieke tankmelkonderzoek. Uiteraard kunt u ook met al uw andere vragen over diergezondheid bij ons terecht.

Gratis voerscherp!
Wanneer u de bon hieronder print, invult en inlevert op onze stand ontvangt u gratis een handige FIT-voerschep! Kans maken op een mooie kruiwagen? Raad dan hoeveel gram mineralen en in de kruiwagen zit die op onze stand staat.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.