Gezonde Melkveehouderij

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Gezonde Melkveehouderij

Tijdens het congres Gezonde Melkveehouderij op 10 november wordt de nieuwste kennis over vruchtbaarheid en uiergezondheid vertaald naar praktische toepassingen in uw bedrijf. GD organiseert het congres samen met vakblad Boerderij. Voor het evenement, dat plaatsvindt in de IJselhallen in Zwolle, is een afwisselend programma opgesteld met sprekers van onder andere Universiteit Utrecht, Universiteit Gent en GD. Ook spreekt Ids Postma, Olympisch schaatskampioen en melkveehouder, over plezierig werken met een gezonde veestapel. Bekijk het hele programma

Uiergezondheids Awards

Één van de hoogtepunten van het evenement is de uitreiking van de Uiergezondheids Awards aan drie melkveehouders die in het afgelopen jaar een opmerkelijke prestatie hebben neergezet op het gebied van Uiergezondheid. Het is dit jaar alweer de tiende keer dat de Uiergezondheid Awards worden uitgereikt, we bereiden dan ook een bijzonder feestje voor. Bekijk de genomineerden en breng uw stem uit!

Middagsessie voor dierenartsen

Aansluitend aan Gezonde Melkveehouderij organiseert GD Academy de workshop ‘Voeding, gezonde koeien en de rol van de dierenarts’. Goede voeding is een belangrijke basis voor een gezonde rundveestapel. Wat is de rol van u als rundveedierenarts als het gaat om het rantsoen op een bedrijf? Hoe kunt u de bedrijfsbegeleiding op dit gebied verder professionaliseren? Bij het Kwaliteitsregister Dierenartsen is een aanvraag ingediend om nascholingspunten toe te kennen aan dit programma. Meer lezen en aanmelden

Meer informatie over het congres Gezonde Melkveehouderij 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.