Pluimvee Symposium (vlees)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Pluimvee Symposium (vlees)

Het Pluimvee Symposium vindt dit jaar voor de vierde keer plaats, dit keer met het thema 'te gek om pluimveehouder te zijn'. Woensdag 25 mei is de dag van de vleessector en donderdag 26 mei de dag van de legsector. Beide dagen zijn op de Venco Campus aan de Meerheide 200 in Eersel en zijn gratis toegankelijk voor pluimveehouders uit Nederland en Vlaanderen. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

GD is partner van het Pluimvee Symposium en organiseert op 26 mei (de dag voor de legsector) een dierenartsensessie met het thema 'Te gek om pluimveedierenarts te zijn'
Lees meer over de dierenartsensessie


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.