Klinische Avonden Paard

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Paard

Pavo en Virbac en de GD organiseren op 4 februari 2016 voor de tiende keer een Klinische Avond Paard voor paardendierenartsen. Vanwege het tweede lustrum zal het dit jaar plaatsvinden op de KWPN Hengstenkeuring in de Brabanthallen in Den Bosch.

Op het programma staan drie gerenommeerde sprekers: Dr. Nadine Meertens, veterinair patholoog (GD) zal tips geven bij het nemen van Huidbiopten: wat wel en wat vooral niet?' Dierenarts Alison Lambert (UK), gastdocent Veterinary Business aan de Faculteit Diergeneeskunde van Nottingham, zal de dierenartsen meenemen in de wereld van ‘Veterinary Behaviour Changing Market Intelligence’ en prof. dr. Sloet neemt u mee in ‘Allergie bij het Paard in een breder perspectief’.

Aansluitend zal er een traditionele stamppotbuffet zijn en is er gratis toegang tot het avondshowprogramma van de Hengstenkeuring. Als paardendierenarts dé plek om erbij te zijn! 

De Groep Geneeskunde Paard & het KWPN zal de Klinische Avonden Paard ondersteunen. Uiteraard is er formele accreditatie aangevraagd. 

Aanmelden

Meer informatie over inschrijven en programma vindt u op de website van Virbac.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.