Masterclass en workshop droes bij de Kliniek voor Paarden in Wolvega

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Masterclass en workshop droes bij de Kliniek voor Paarden in Wolvega

GD Academy ontwikkelde, samen met drie dierenartspraktijken, een Masterclass & workshop droes. Het doel: ‘tips en tricks’ delen op het gebied van droesdiagnostiek, -behandeling en -preventie. De opbrengst: een flinke dosis kennis en kunde, waarmee u als dierenarts aan de slag kunt om de infectieziekte in uw praktijk beter de baas te worden.

Direct aanmelden

In de masterclass nemen we de ziekte droes nader onder de loep. Samen met u maken we graag een verdiepingsslag. We gaan een stap verder dan: ‘wat is droes en wat zijn de verschijnselen?’ Uiteraard behandelen we de theorie achter deze infectieziekte. Maar nog belangrijker; we bespreken met elkaar een praktijkgerichte droes-aanpak voor probleembedrijven (insleep/quarantaine, identificeren en behandelen van dragers, vaccinatie en preventieve maatregelen).

Workshop

Naast de theorie is de praktijk essentieel. Op drie locaties wordt er, na het bespreken van de achtergronden, gedemonstreerd op welke manier de diagnostiek en behandeling het meest optimaal uitgevoerd wordt.

Denk onder andere aan neusspoeling en het uitvoeren van luchtzakscopie. Maar ook hoe dit praktijkgerichter kan. Indien de tijd het toelaat is er eventueel voor enkele deelnemers ruimte om ook zelf deze procedure uit te voeren.

Praktische informatie

De masterclass en workshop beginnen om 16:00 uur en eindigen om 21:00 uur (inclusief diner). De masterclass kost 450 euro per persoon (exclusief BTW) en is aangemeld bij het Kwaliteitsorgaan Dierenartsen voor vier accreditatiepunten. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0900-1770 optie 5.

Dierenhospitaal-Visdonk in Roosendaal    DAP Bodegraven    Kliniek voor Paarden in Wolvega

Data en locaties

  • 19 november 2015 bij Dierenartsenpraktijk Bodegraven
  • 24 november 2015 bij de Kliniek voor Paarden in Wolvega
  • 3 december 2015 bij Dierenhospitaal-Visdonk in Roosendaal

Direct aanmelden

Download de flyer

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.