Cursus parasitologie hond/kat

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Cursus parasitologie hond/kat

Om honden en katten gericht te kunnen ontwormen, is het van belang om hun ontlasting eerst parasitologisch te onderzoeken. Dit is niet alleen efficiënt, maar vertraagt ook mogelijke resistentieontwikkeling in de toekomst. Speciaal paraveterinairen bieden GD Academy en Virbac daarom een cursus aan om zelf fecesonderzoek te leren doen. Het accent van deze cursus ligt op praktische kennis en de toepassing in de praktijk. Lees meer over deze cursus

De cursus is op dinsdag 3 november 2015 bij GD in Deventer van 15.00 tot 20.30 uur. De kosten zijn normaal 350 euro per persoon exclusief btw. Virbac Nederland biedt u een korting van 100 euro, zodat u nu slechts 250 euro betaalt (inclusief diner). U kunt zich opgeven voor de cursus via uw Virbac accountmanager, via de website van Virbac of via info@virbac.nl.

Direct aanmelen

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.